Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

Въпроси и дискусии

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ДЕЛТА СТОК
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Moderator
Планктон


Регистриран на: 14 Юли 2005
Мнения: 135

МнениеПуснато на: Пон Май 08, 2006 5:22 pm    Заглавие: Въпроси и дискусии Отговорете с цитат

Въпроси и дискусии
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GGG
Кит


Регистриран на: 14 Юли 2005
Мнения: 3731

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, бихте ли дали малко повече инфо за менижърската версия на Делта трейдинг теминала.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Delta
Планктон


Регистриран на: 08 Май 2006
Мнения: 13
Местожителство: София,бул.Стефан Стамболов 6

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

Master account-ът или т.нар. Управляваща сметка по своята същност е интерфейс, интегриран в платформата ни за търговия Delta Trading, който позволява едновременното управление на 2 или повече клиентски сметки на един и същ титуляр. Или, при подаването на една поръчка през управляващата сметка, тя се разпределя между привързаните към нея сметки в определено процентно съотношение. Настройките на master account-a позволяват да се променя % съотношение на разпределение на поръчката между сметките, а така също и да бъдат задавани точно определени инструменти за търговия по дадената привързана сметка. Отделно от управлението чрез Master account, титулярът има възможност да се лог-ва във всяка една от привързаните сметки и да търгува само чрез нея, т.е. Master account-ът по-никакъв начин не ограничава привързаните сметки да бъдат управлявани самостоятелно.

Панел със списъка от сметки, привързани към master account-а, предоставя информация в реално време за текущото им състояние със следните реквизити - #номер сметка, клиент, остатъчна гаранция, текущ резултат, инструментите за търговия към всяка една от сметките. Също така, от този панел може да бъде наблюдаван общият резултат от всички сметки – резултат от позиции, от сметки, позиции и сметки, остатък гаранция. Предвидена е опция за затваряне на master-позиция – затварят се всички позиции по конкретния инструмент в различните привързани сметки. От панела сметки на Master account е осигурен бърз и лесен достъп (just а click away) до позиции, сметки, поръчки, извлечения, инструменти за търговия и процентен дял (при разпределение на поръчката между привързаните сметки) на всяка една от привързаните сметки.

Във всеки един момент може да се премине към самостоятелното управление на дадена сметка, след което, също толкова лесно и бързо (just а click away) да се възобнови/продължи управлението чрез Master account-a. Различни цветови схеми улесняват работата с Master account-a, а така също и със самостоятелното управление на отделните сметки, привързани към него – целта е по-лесна разпознаваемост при преминаване от Master account към самостоятелно управление на сметка и обратно.

Разпределението по инструмент между привързаните към Master account-a сметки трябва да бъде винаги 100%

Извлечения се съставят само за привързаните към Master account-a сметки!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Don Juan
Рибка


Регистриран на: 23 Юли 2005
Мнения: 735

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте!
Събраха ни се следните въброси:
1.Ще обясните ли твърдението си,което хвърли в недоумение всички трейдъри : "...с последната версия на Delta Trading при марджин за търговия под 1% е невъзможно да се подаде лимит, стоп или пазарна поръчка от клиентското приложение, когато остатъчната гаранционна сума по сметката на клиента е под 30% при заявяването на поръчката."
2.Твърдите ли още ,че трейдъра форексбой е използвал некоректно стара платформа ,за да заобиколи правилата и да даде въпросната поръчка ? И каква е неговата вина ,след като вие разрешавата да се търгува и с двете /стара и нова/ версии?
3.Сигурни ли сте ,че не може да се подава такава "проблемна" поръчка от новата версия на платформата ?
4.Ако има такова ограничение от 30% и декларирате ,че сте конкурентна фирма ,която отговаря на изискванията на пазара ,не е ли редно първо да се съобразите със потребностите на трейдърите ? т.е. след като някой е решил да играе хазартно и да загуби парите си при маржин 1/200 ,защо той трябва да бъде ограничаван във този си СВОЙ ЛИЧЕН избор ?
5.Може ли трейдър да търгува с маржин 1/200 ,без да е подписал анекс към основния си договор и защо такъв анекс е необходим /освен за губене на време/ ,като се има предвид ,че всеки стар ваш клиент знае какво е маржин и може да си направи простата сметка ,че разликата между двата случая е само това ,че във втория ще загуби по бързо парите си ? Предложение : За старите Ви клиенти да се пусне електронно известие до тях и да им се разреши тази опция автоматично ,без излишна бюрокрация! За всеки нов клиент просто да се вписва новото /конкурентно/ условие маржин 1/200 !
6.Каква е Вашата политика относно популяризирането на новите "екстри" ,които ги предлагате и мислите ли ,че тя е във Ваш плюс след като има клиенти ,които разбират случайно от форуми ,че могат да търгуват с насрещтни поръчки например или да търгуват с маржин 1/200 и т.н.
7.Бихте ли оторизирали Ваш служител ,който да отговаря на въпросите на трейдърите относящи се за Вас като брокер ,ТУК в един от най четените специализирани форуми за валутна търговия в БГ.

Ще се радваме, ако получим отговор на тях от Вас!

_________________
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Don Juan
Рибка


Регистриран на: 23 Юли 2005
Мнения: 735

МнениеПуснато на: Нед Окт 15, 2006 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, ДелтаСток!
Преди близо 4 месеца след разгорещена дискусия в една провокираща тема, ни се събраха няколко въпроса, които наш колега събра в един пост. а аз го препратих във вашия раздел. Минаха много дни от тогава и още не е отговорено и на един от тези въпроси. Поведението ви до тук е под всякаква критика!
Отново ви моля, да отговорите поне на последния от поставените въпроси:
"7.Бихте ли оторизирали Ваш служител, който да отговаря на въпросите на трейдърите относящи се за Вас като брокер, ТУК в един от най-четените специализирани форуми за валутна търговия в БГ."
От вашето пряко желание за ДИАЛОГ, по каквито и да е поставени от нас въпроси свързани с вашата професионална работа, зависи съществуването на тази тема в този раздел.
Ако ДелтаСток не може да отговаря на наши въпроси, темата губи смисъл. ТЕМАТА "ВЪПРОСИ И ДИСКУСИИ", А НЕ РАЗДЕЛА, нека да се направи разлика. Мястото на теми без бъдеще е тяхното заключване. Тъжен край е за мен това и продължавам да се надявам, че ДелтаСток умеят да водят диалог и ще се доверят на справедливия тон читателите, като го подемат отново.

Независимо какво ще решите, отговор на поставен въпрос е логично продължение на една дискусия.
Благодаря Ви!

_________________
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Delta
Планктон


Регистриран на: 08 Май 2006
Мнения: 13
Местожителство: София,бул.Стефан Стамболов 6

МнениеПуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

Когато приехме поканата да пишем в този форум и да отговаряме на поставени към нас въпроси не дооценихме факта, че нашите дискусии ще се заключават основно в участие в такива “провокиращи теми”, където нашата роля се свежда до позицията на боксова круша (простете за израза) срещу която стоят анонимни обвинители, които поради една или друга причина винаги откриват в лицето на фирмата, предлагаща им финансови услуги, образа на врага. Бихме приели това като градивна критика при положение, че модераторите на форума действаха обективно и своевременно парираха в зародиш призивите за фалит, организирано напускане на клиенти и други подобни, които пряко целят дискредитиране на нашата фирма. Тъй като ние сме финансова институция и като такава трябва да пазим както интересите на клиентите, така и неприкосновеността и търговската тайна относно сметките им и извършените по тях операции – нямаме възможността да представим публично това, което имаме като доказателства при възникнали спорове с клиенти. При това положение ни остава единствено да разчитаме на обективността и на адекватните действия на модераторите на този форум.
Поради тези причини, независимо, че считаме, че настоящият форум е изключително полезен и представлява основна трибуна за голяма част от настоящите и бъдещите ни клиенти, стигнахме до решението да прекратим участието си в него.
Отделили сме значителни фирмени ресурси, за да поддържаме по всяко време на денонощието връзка с клиентите си посредством форуми и чатове на различни езици, телефоните и електронните ни пощенски адреси са поставени на видно място на страниците ни в интернет, така че не виждаме смисъл да поддържаме рубрика на място, където нямаме възможност да се защитаваме адекватно.
Занапред ще отговаряме на вашите въпроси единствено на поддържаните от нас средства за комуникация.

Делта Сток АД
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Don Juan
Рибка


Регистриран на: 23 Юли 2005
Мнения: 735

МнениеПуснато на: Вто Окт 17, 2006 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре... Разбирам ви!
И ви благодаря, че ме уважихте с отговор.

Позволете ми да ви кажа нещата от моя гледна точка. Няма да ви отнема много време, а и ще се опитам да съм конструктивен.

ВАШЕТО МЯСТО Е С НАС - БГ FX ТРЕЙДЪРИТЕ!!!
Независимо къде сме ние, вие трябва да сте с нас. И да не се плашите от горещи теми. Защото, ако вие сте с нас и отговаряте коректно на въпросите, които се повдигат в тях, ДО ТАМ КЪДЕТО ВИ ПОЗВОЛЯВАТ ПРАВОМОЩИЯТ , НО ВИНАГИ ОТКРИТО, ВИНАГИ НАВРЕМЕ, ние - трейдърите на свой ред ще продължим да сме ви гръб, дори в случаите, когато отговорите не ни харесват.
Тук в този форум ДО КОЛКОТО АЗ СЪМ ЗАПОЗНАТ "власта" БЕШЕ концентрирана в сравнитело малко ръце, да не кажа две. Модератор, администратор СЕ ИЗПЪЛНЯВАШЕ ОТ ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК С МЕСЕЦИ. Нормално е да се получи грешка. Всеки бърка. Аз останах разочарован от неадекватното поведение на модератора-администратор в "него" спор, където се разиграха малко "ексцесии". Разочарован, но не безкрайно. Сбърка той В МОИТЕ ОЧИ ТОГАВА, но както казвам всеки може да му се случи. Не знам дали го осъзна след това, не знам дали го написа някъде, НО това си е решение на GGG. И съм сигурен, че в подобна ситуация в бъдеще ще реагира по-умело. Опита се трупа с времето.
Питам ви, заради една грешка на модератора, че се включи на страната на едната страна (зае страна - като модератор), ВИЕ ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЛИШИТЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА ОТ ЕДНИ ОТГОВОРИ ОТ "ИЗВОРА"??? Защо да не получаваме отговор от вас директно, вместо да се донасят неща от уста на уста? И защо наказвате заради персонални грешки на отделни колеги ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ???
Убеден съм, че Делта Сток има сили и персонал да даде отговор на въпроси поставеи И ОТ ТАЗИ ТРИБУНА!

Обещах да бъда кратък.
Мястото ви е сред нас. До колкото е възможно, ще ви помогнем да се интергирате, но за да има диалог трябва да има две страни. Wink

_________________
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
OPASEN
Ум, Белия делфин


Регистриран на: 30 Дек 2005
Мнения: 2391
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 17, 2006 9:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Delta написа:
Здравейте,

Когато приехме поканата да пишем в този форум и да отговаряме на поставени към нас въпроси не дооценихме факта, че нашите дискусии ще се заключават основно в участие в такива “провокиращи теми”, където нашата роля се свежда до позицията на боксова круша (простете за израза) срещу която стоят анонимни обвинители, които поради една или друга причина винаги откриват в лицето на фирмата, предлагаща им финансови услуги, образа на врага. Бихме приели това като градивна критика при положение, че модераторите на форума действаха обективно и своевременно парираха в зародиш призивите за фалит, организирано напускане на клиенти и други подобни, които пряко целят дискредитиране на нашата фирма. Тъй като ние сме финансова институция и като такава трябва да пазим както интересите на клиентите, така и неприкосновеността и търговската тайна относно сметките им и извършените по тях операции – нямаме възможността да представим публично това, което имаме като доказателства при възникнали спорове с клиенти. При това положение ни остава единствено да разчитаме на обективността и на адекватните действия на модераторите на този форум.
Поради тези причини, независимо, че считаме, че настоящият форум е изключително полезен и представлява основна трибуна за голяма част от настоящите и бъдещите ни клиенти, стигнахме до решението да прекратим участието си в него.
Отделили сме значителни фирмени ресурси, за да поддържаме по всяко време на денонощието връзка с клиентите си посредством форуми и чатове на различни езици, телефоните и електронните ни пощенски адреси са поставени на видно място на страниците ни в интернет, така че не виждаме смисъл да поддържаме рубрика на място, където нямаме възможност да се защитаваме адекватно.
Занапред ще отговаряме на вашите въпроси единствено на поддържаните от нас средства за комуникация.

Делта Сток АД


Глееееедам и не вяааааарвам на ушииииииите си! Cool

1. Какво значи Модераторът да парира мнението на участниците във форума???? Къде отиде свободата на словото и защо ли мотото на форумът е FREEZONE ????

2. Защо модераторът на форума (всъщност, трейдърът GGG - не Moderator!) да не може да каже своето собствено мнение по дадена тема???? Какво означава "да разчитаме на обективността и на адекватните действия на модераторите на този форум" ????

3. При мен възниква въпросът: "как се защитавате адекватно" ???? Нима не с думи прости, написани в свободна зона ????

Сигурно сте забелязали, че аз лично ЗАЩИТИХ ДЕЛТА-та (под една или друга форма!?), защото бях убеден в това, което казах тогава! Честно казано аз, а и други колеги, Ви защитихме по-добре, отколкото Вие самите се защитихте!!! Помислете по това... Wink

Успехи! Smile

PS: Адекватното Ви участие в този форум ще е само в полза на Делта Сток, повярвайте ми!!!

_________________
FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
няма да се откажа без бой !!
само не ме бийте много, че не нося...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
greg
Планктон


Регистриран на: 17 Окт 2005
Мнения: 55

МнениеПуснато на: Сря Окт 18, 2006 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

предлагам форума да се заключи, тъй като явно вече е излишен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kmeta
Шаран


Регистриран на: 01 Окт 2006
Мнения: 1547
Местожителство: Варна ма ела да ма намериш докът съм на работа ;-)

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2008 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ilioo написа:
Много се извинявам за флоода, но ИСКАМ НА ВСИЧКИ ДА КАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО!!!

Действието се развива в ДЕЛТАСТОК, или по точно на платформата.

Клиен съм на Делтата от 2002 година, досто често сме се карали за какво ли не, НО днес просто ме разбиха, да кажа че нямам думи е меко казано. Днес към 16:05 курсчето на $/лев почна да се мотка с около 50 пипса ей така, поогледах се поогледах, па си викам я да направя някое левче Smile Клъвнах аз няколко пъте по 50-тина пипса, хубаво ми стана, чак се зарадвах Smile, разбира се попрекараха ме и няколко пъте де, тъй като съм през WEB чукам аз да испълнява поръчка до докато я изпълни я изпълнява на някаква си луда цена, не е истина, но какво ти пука, нали и далаверка има. Прибирам се в къщи, доволен, весел и УЖ по богат Smile, и какво да видя, пускам компа, поръчките ги няма, все едно никога не са били. Sad Гледам има някакви съвсем други нещица, че дори и някаква поръчка която незнам от къде се е взела Smile. Вдигам телефона, свързват ме с едно момченце, което перфектно си беше научило урока.
Разговора.(съкратен вариянт)
-къде са ми поръчките
-аз ги сторнирах
-защо
-курса е бил нереален
-аз какво съм виновен
-ами нищо, ама ги сторнирахме
-ще ви съдя
-не можете, има клауза в договора (стр. т. под.т. ми се казват)
-защо не сторнирахте всички (имаше две поръчки с които бях на минус няколко пипса)
-според нас те са реални
-вие ненормални ли сте бре, как така поръчки през 30 сек половината реални половината нереални
-ми аз така реших и така ги сторнирах
-какво прави това късо $/лев на тази цена? Аз такава поръчка не съм пускал, не съм и виждал такава цена
-ми то нещо средно се получи и така остана (и аз не му разбрах смисала)
-искам всичко да ми се сторнира
-не може
-искам - настоявам
-добре де ще сторнирам всичко
СТОРНИРАХА ВСИЧКО

АКО ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ!
Така или инъче ще закрия всичко при тях, но ако можете да ми кажете институция към която да се обърна да им направи една ревизиика, че имам странното чувство, че сторнирано само каквото им е изгодно.
АЗ ДОРИ ВЕЧЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ВСИЧКО С АЦЦ-ТО МИ Е НАРЕД, СЪМНЯВАМ СЕ. НО СЪМ ТВЪРДО РЕШЕН ДА ИМ СЪЗДАМ МАЛКО ПРОБЛЕМИ, ТОВА ТАЗИ ВЕЧЕР ПРЕЛЯ ЧАШАТА!!!

_________________
Фукльо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivannt
Планктон


Регистриран на: 27 Окт 2005
Мнения: 156
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 14, 2008 11:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има ли някаква причина платформата ви да не работи още от 10 часа?
Не за друго, просто можех да се застраховам срещу евентуален гап в Понеделник., но не е болка за умиране.
Е хайде, поздрави. Wink Wink Wink

_________________
Со кротце - со благо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ДЕЛТА СТОК Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове в този форум
Можете да сваляте файлове от този форум


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov