Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

Elliot waves
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Димитър Денев
Планктон

МнениеПуснато на: Чет Окт 16, 2008 2:44 pm    Заглавие: Re: Za Elwave7.0 Отговорете с цитат

INISDN написа:
Здравейте!
Използвам Elwave 7.0 RT за анлиз но все още се чувствам като лош плувец между вълните.Много от вас може би отричат тази теория.Ще се радвам ако има и привърженици да поговорим по темата.Колкото до Закона за вълните на Елиът мисля че има логика но за анализ на"ръка" ,това си е непосилна задача.
Успех на Всички!

Здрасти и аз съм начинаещ. Но са ми интересни тези вълни на Елиът. Скоро от Гугъла се на тъкнах на страница, където ги анализират и им пускат графики. Не знам как го правят, но повечето прогнози се сбъдват. Мисля че използват няква технология на някъв си Нили. Стрaницата се казва www.sanemiforex.com. Аз обаче почти нищо не хващам и още се упражнявам върху традиционния трендови анализ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Димитър Денев
Планктон

МнениеПуснато на: Чет Окт 16, 2008 2:58 pm    Заглавие: отностно Eliot wave Отговорете с цитат

скоро попаднах на сайт, в който има графики на валутите чрез вълните на Елиът и е на български. Има и прогнози, които като чили повечето пъти се сбъдвт. Анализа обаче въобще не ми е ясно как се прави и как се стига до тия вълни. сайта е www.sanemiforex.com
Върнете се в началото
Форекс Форексов
Цаца

МнениеПуснато на: Пет Окт 17, 2008 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много плосък начин да си рекламираш сайта Laughing
Върнете се в началото
freelancer
Цаца

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2011 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам темата замряла нещо - от 2008г. Къде изчезнаха Елиотистите с които поствахме и разменяхме мнения и критики?!

Малко да я съживим с една трейд възможност:

Няма да влизам в обяснения кое как и защо - от графиката всичко е видно

Да, ама не ще да ми прикачи файла... Sad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове в този форум
Можете да сваляте файлове от този форум