Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

Как да печелим от форекс!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rosen_at
Кит

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Май 27, 2008 9:55 pm    Заглавие: Как да печелим от форекс! Отговорете с цитат

Ако някой знае нещо по въпроса да каже!

Аз имам едно две на ум и от другата седмица планирам да се пробвам, така че помагайте!

Изглежда лесно, ама се оказва че е доста трудно да се печели! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
IDA
Кит

МнениеПуснато на: Вто Май 27, 2008 10:08 pm    Заглавие: Re: Как да печелим от форекс! Отговорете с цитат

rosen_at написа:
Ако някой знае нещо по въпроса да каже!

Аз имам едно две на ум и от другата седмица планирам да се пробвам, така че помагайте!

Изглежда лесно, ама се оказва че е доста трудно да се печели! Smile

С много пари и игра срещу тренда. Детайлите са подробност , но принципа е този. Интрадей и "цъкове" са си отделно.

GGG
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 7:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

С малко пари, игра по тренда, пробив на 1м консолидациики по посока на часовия тренд, за малко пипсове, но често и по много Smile
Върнете се в началото
rosir
Шаран

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 8:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

GGG написа:
С малко пари, игра по тренда, пробив на 1м консолидациики по посока на часовия тренд, за малко пипсове, но често и по много Smile

Жоре, ми спреда е голям Sad То май само Оандата дава малък спред.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GGG
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 8:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

rosir написа:
GGG написа:

Ako си по посоката на пробива, толкова бързо го изяжда в твоя полз, че няма значение.
Върнете се в началото
protagonist
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И как определяте часовия тренд? Shocked
За мен такъв тренд няма.
Ето сега е 1.5640. Какъв е часовия тренд (евро или доларов), къде като пробие (цифра) считаме, че е завършила консолидацията на 1 минута и да влизаме?

Аз часово накъде ще върви се орентирам по вълните и гледам разбира се предходните часови барове (за да ги навържа във вълните), но доколкото разбирам вие по самите тях (спрямо посоката им) правите тренд. Аз не мога да кажа накъде ще е ако гледам само бар, това дали е нагоре, надолу, доджи, изпълнен, за мен не означава какво ще е следващото движение, тоест да подсказва тренд.
Върнете се в началото
protagonist
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 3:40 pm    Заглавие: Re: Как да печелим от форекс! Отговорете с цитат

IDA написа:
Детайлите са подробност , но принципа е този.

Ето така се печели, има там някакви дейтайли само, които не са толкова важни Cool
Върнете се в началото
GGG
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

protagonist написа:
И как определяте часовия тренд? Shocked
За мен такъв тренд няма.
Ето сега е 1.5640. Какъв е часовия тренд (евро или доларов), къде като пробие (цифра) считаме, че е завършила консолидацията на 1 минута и да влизаме?

Аз часово накъде ще върви се орентирам по вълните и гледам разбира се предходните часови барове (за да ги навържа във вълните), но доколкото разбирам вие по самите тях (спрямо посоката им) правите тренд. Аз не мога да кажа накъде ще е ако гледам само бар, това дали е нагоре, надолу, доджи, изпълнен, за мен не означава какво ще е следващото движение, тоест да подсказва тренд.

Прото, пуснах едно обяснение с отиграване на долар/йена днеска, ето това е часови тренд, можеш да го разгледаш.
Върнете се в началото
protagonist
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз докато го прочета това с 4 часовите истории нагоре-силно надолу и пак нагоре и открих друго и не ми остана време за долар-йената Confused
Върнете се в началото
me4a_kryv
Ум, Белия делфин

Местожителство: На земята

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

4естит рожден ден GGG
GGG написа:
rosir написа:
GGG написа:

Ako си по посоката на пробива, толкова бързо го изяжда в твоя полз, че няма значение.

Само неми казвай 4е тия лакардий дет си ги написа ги вярваш
Движенията които ще отиграеш във 90% от сли4аите няма да преско4ат спреда
в 5% ще преско4и но ще върне за да удари стопа
а в останалита 5% ще спе4елиш от затворена пе4еливша здекла но ще изтървеш голямото движение в твоята посока Laughing и когато се разколебаеш и отвориш отново в същата посока ще загубиш вси4ко

Моята неангажираща системка по посока на тренда върви мнооооо добре за сега обирам пе4алби4ки като пи4 И НЯМА ВИСЯЩИ И ИНВИСТИЦИОННИ ЗДЕЛКИ
Роска ако проработи веднага ще ти издам тайнатга на успеха си Wink ама срещу една по4ерпка

svtln
Планктон

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 7:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

без някой да го приема за критика или заяждане, но защо след като ГГГ дава няколко модела във форума, които играе и твърди, че са с доста добра успеваемост не се хвана някой да почне да ги следи как се държат в реални условия и да си направи статистика за себе си, а се опитва да разубеждава жоро и да казва, че приказва глупости? от около седмица следя няколко неща, които сме коментирали с него и си ги проверявам за себе си - не защото му нямам доверие, а защото предпочитам да го "напипам едно нещо как работи" и да го правя защото го разбирам.
само за статистиката, като отворите долар йена, за която стана дума днес на 1 мин след като проби 104.33 бид (със стоп на 23) къде направи първо спиране? а долар франк, за която ГГГ пак писа във форума? - пробива на 103.55 бид със стоп на 42? като посъбера малко повече реална стастика може би ще я сложа тук да се видят резултатите, но поне си струва усилието да понаблюдаваме...
Жоро, весело изкарване тая вечер и стига с тая бира, че доставчиците не смогват вече Laughing
Върнете се в началото
me4a_kryv
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 8:13 pm    Заглавие: 11 Отговорете с цитат

svtln Така става най-вероятно защото дотата4но години се занимаваме със форекс и когато някой ти говори за системи със който си загубил много пари много-много нети се вярва

Сега съм дълак при USD/JPY със 9 делтовски лота на акаунт 320$
мисля да му цапна стопа като мине 105

Абе много лесно било да се цъка форекс бееее те парите сами стават пове4е

rosen_at
Кит

МнениеПуснато на: Сря Май 28, 2008 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Меча КрИв, я си виж подписа, да не си го объркал. Не трябва ли да бъде "който играе печели", а не "който НЕ играе"!

Мисля че Стоичков е казал който играе в Барселона печели, ама са му направили монтаж и са оставили само който играе ... печели!

Всичко е разработка на военните!
Върнете се в началото
me4a_kryv
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 6:07 am    Заглавие: 11 Отговорете с цитат

Да явно форекса,футбола и алкохола са тясно свързани
И това ако не е зависимост...

rosen_at
Кит

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма кво да се чудите, долу купувате, горе продавате, по средата хвърляте на рейндж!

Кво става не мога да кача графика исках да ви покажа ама не става!

Значи на 53 купувате, на 60 продавате а около 5650 правим рейндж!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове в този форум
Можете да сваляте файлове от този форум