Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

Безплатни форекс сигнали / free forex signals
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Пет Авг 14, 2009 12:40 am    Заглавие: Безплатни форекс сигнали / free forex signals Отговорете с цитат

Сайта е за генериране на форекс сигнали в реално време.Когато генерираме сигнал,той моментално се показва на страницата ни с сигнали.Сигналите могат да се виждат само от регистрани потребители,регистрацията е напълно безплатна.Сайта е направен за хора които имат желание да се занимават с търговия на световните финансови пазари.

Site to generate foreх signals in real time. When you generate a signal, it immediately displays the page with signals. Alerts can be viewed only by registered users, registration is completely free. This site is made for people who wish to engage in trade in global financial markets.

www.reliableforexsignals.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Съб Авг 15, 2009 10:40 am    Заглавие: Кирил Отговорете с цитат

сайта е направен за хората който се занимажат с търговия на световните финансови пазари.Нека Ви служи като помагало след като се уверите в ефиктивноста му
Върнете се в началото
Poreden
Шаран

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Как работим? Сигналите се генерират 50% от експерт /робот/ и 50 % от брокер,така сигнала става 100 % надежден и сигурен.

Изречението е писано от експерт,
личи си от километри.
И ако може да хване "дикиш " -
берекет.

Пази боже,невежи да ни превеждат чужди идеи.

Има хляб тук,за някой е ясно,ама тези момчета или девойки
и идея си нямат от материята.

Very Happy Very Happy Very Happy

Наздраве.

За да не съм голословен,давам пример:

Днес сутринта като станах в хороскопа ми пишеше,че 27% е вероятността да изчукам Малина,23% е да вероятността да
чукам Мадона и 50% - колежката.
Демек - 100% днес да правя четворка с мечтани жени.

Мисля пак да си легна с жената обаче.

Мечтиииии.

Пак наздраве.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Teb na parimer nakaral,li sam te na sila da pose6tava6 saita.Ne nali Smile)))))
Parvo moito mom4e da ti obiasnia ne6to.Za da razraboti6 uspe6en EA (tuka slagam obiasnenie za teb kakvo e EA tova e ekspert (programa koiato sama turguva) ti triabva dosta dobre da poznava6 materiata.Zanimavame se s tova dostata4no dulgo.

Pak kazvam nikoi na sila ne karam da se registrira i da pose6tava saita.Ima dostata4no xora koito sa dovolni.Az znam,4e vinagi 6te ima 4ovek kato teb koito 6te govori bez da znae za kakvo stava vupros.

Pozdravi : K. Iliev
Върнете се в началото
forexboy
Рибка

Местожителство: В Пространството

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 8:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kiril_iliev написа:
Parvo moito mom4e da ti obiasnia ne6to.Za da razraboti6 uspe6en EA (tuka slagam obiasnenie za teb kakvo e EA tova e ekspert (programa koiato sama turguva) ti triabva dosta dobre da poznava6 materiata.Zanimavame se s tova dostata4no dulgo.

Pak kazvam nikoi na sila ne karam da se registrira i da pose6tava saita.Ima dostata4no xora koito sa dovolni.Az znam,4e vinagi 6te ima 4ovek kato teb koito 6te govori bez da znae za kakvo stava vupros.

Кирчо,
Колкото си отворен, толкова си и неграмотен Idea Confused Пускай си лайната на шльокавица на друго място и не ни занимавай с тъпия си сайт Exclamation Exclamation Exclamation

momchev
Шаран

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiril_iliev сайтът ти е пълен с правописни грешки
me4a_kryv
Ум, Белия делфин

Местожителство: На земята

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiril_iliev написа:

Мом4е ако знаеш как се излагаш...
,направо мен ме хваща срам да те 4ета.
Всеки знае какво е Експерт и МТ4 , по4ети първо малко из форума и после помисли какво да пишеш.

kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 6:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Nikoi ne Vi kara na sila da vlizate v tazi tema v foruma.Taka 4e kato ne iskate da 4etete za saita ne vlizaite v temata v tozi forum.

Pr den
Pozdravi :reliableforexsignals.com
Върнете се в началото
rider
Планктон

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 21, 2009 8:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво стана с Кукувицата? Помните ли този нахакан трейдър и неговия сайт за платени сигнали?
Върнете се в началото
kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Съб Авг 22, 2009 7:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Neznam za koi kukovica stava vupros.No takiva podobno saitove za plateni signali neznam kolko sa efikasni.Spored men gledat da vzemat na xorata parite samo.Na skoro,predi da se naviem s niakolko spekulatora da napravim tozi sait za nadejdni forex signali biax se aboniral za edin takuv sait.Saita struva6e 100 $ na mesec i 4esno kazano tam mojexa po skoro da poznaiat kakvo 6te e vremeto drugata sedmica,ot kolkoto valutite na kade 6te trugnat.Niama da kazvam URL na saita za da ne pravia lo6a reklama.Ne sum napravil tazi tema za da pluia niakoi, a za da moga s pomo6ta na tozi sait i na6ia ekip da puskame nadejdni signali za forex.Znaite,4e ne vsi4ki signali koito puskame 6te izlizat na pe4alba,no kato cialo na kraia meseca 6e izlizame na pe4alba.Vse pak da ne zabraviame 4e forex igra4 bez zagubi niama.

Uspex i priaten den
Върнете се в началото
Poreden
Шаран

МнениеПуснато на: Съб Авг 22, 2009 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiril_iliev написа:
Neznam za koi kukovica stava vupros.No takiva podobno saitove za plateni signali neznam kolko sa efikasni.Spored men gledat da vzemat na xorata parite samo.Na skoro,predi da se naviem s niakolko spekulatora da napravim tozi sait za nadejdni forex signali biax se aboniral za edin takuv sait.Saita struva6e 100 $ na mesec i 4esno kazano tam mojexa po skoro da poznaiat kakvo 6te e vremeto drugata sedmica,ot kolkoto valutite na kade 6te trugnat.Niama da kazvam URL na saita za da ne pravia lo6a reklama.Ne sum napravil tazi tema za da pluia niakoi, a za da moga s pomo6ta na tozi sait i na6ia ekip da puskame nadejdni signali za forex.Znaite,4e ne vsi4ki signali koito puskame 6te izlizat na pe4alba,no kato cialo na kraia meseca 6e izlizame na pe4alba.Vse pak da ne zabraviame 4e forex igra4 bez zagubi niama.

Uspex i priaten den

Кирчо,тръгнал си да си правиш реклама,
но с това горното по-скоро си правиш антиреклама.
С това подобие на български език не знам
кой ще излъжеш,че отбираш от MQL.

Това си е пак език,вярно,много прост и орязан,
но език,на който ако претендираш,че го можеш,
трябва да знаеш синтаксиса перфектно.

Българския определено ти куца,а си имал немалко години
да го научиш.Как би ни убедил,че този сравнително млад език си научил?

Наздраве. Wink

kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Нед Авг 23, 2009 8:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Много голям веселяк си.Първо си прегледай твоя отговор за правописни грешки, и после говори за мен.И това за рекламата е така,незнам за какво го пишеш като всеки с малко повече мозък го е разбрал.Второ някъде да съм написал,че разбирам от MQL.Не разбирам от програмиране,но разбирам от форекс.
Според мен ти си обикаляш из форумите и само си драскаш някакви глупости,които никои него интересуват.Но и такива хора като теб трябва да има,който са винаги недоволни.Недоволни но и те незнаят защо Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy.И сега преди да ми отговориш прочети внимателно какво съм написал,да не стане така че утре да кажеш че разбирам от нещо друго което несъм написал.

Приятен ден

P.S. Внимателно чети Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Върнете се в началото
Poreden
Шаран

МнениеПуснато на: Нед Авг 23, 2009 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kiril_iliev написа:

Дотук разбрахме,че имаш сайт за сигнали,
генерирани 50%от експерт и 50% от човек(според теб това означаваше 100%-ов успех,добре че някой ти каза да го изстриеш,
да се смеем по-малко на глупости). Smile
Разбрахме ,че нямаш и идея от програмиране и експерти,
но затова пък се опитваш да ми обясниш какво е това и
да ме убеждаваш колко е важно да се познава материята.

Smile

Ако искаш може да си поговорим и за това,от което твърдиш,че разбираш?

Поздрави и Наздраве.

rosen_at
Кит

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Авг 23, 2009 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Би ли пратил снимки на колежката и данни за връзка! А също и снимки на Роси Р!

Му ха ха!
Върнете се в началото
kiril_iliev
Планктон

МнениеПуснато на: Пон Авг 24, 2009 7:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж сега моето момче,ти за мен си никой за това няма како да ти обяснявам.Опитах се да ти обясня,но ти както виждам ме питаш за някои неща по 3 , 4 пъти.Така че няма никакъв смисъл.Седи си тука,драскай си,пиши си каквито искаш глупусти и така Very Happy .Видяха хората,че разбираш и от програмиране и форекс и от какво ли не,сега вече може да бъдеш спокоен.Хората които посетиха сайта се убедиха в надеждноста на сигналите.И ще продължим да работим за подобряването на сайта.

За тези който се интересуват от форекс.
Ето на тази снимка можете да видите търговията ми.За да се убедите,че е истина http://www.trader.bg/web/bg/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/2008/10 на 75 място съм.

Поздрави и нищо лично Very Happy

snimka trader 12.JPG
snimka trader 12.JPG, 155.96 KB
Видян 1365 Път(и)
Click for full size

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове в този форум
Можете да сваляте файлове от този форум