Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

OPASEN
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 77, 78, 79

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    FOREX-FREEZONE Форуми -> ЗАКЛЮЧЕНИ ТЕМИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ОЧЗ
Цаца

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 8:01 pm    Заглавие: Re: 11 Отговорете с цитат

Англииска е, и е национална, но не е централната:

http://www.forex-freezone.com/new/index.php?sta=40&catid=33&scatid=0
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
OPASEN
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Съб Ное 24, 2007 4:42 pm    Заглавие: Re: 11 Отговорете с цитат

me4a_kryv,

аз все още не съм минал на кредит, т.е. все още работя с мои пари, но следващата добавка (ако я профукам и нея Exclamation ) вече ще тръгна на кредит Evil or Very Mad

За сега имам още 5'000 USD по сметката, но ... на тоя тренд не му се вижда края Rolling Eyes

В петък се хеджирах добре (в момента Активната ми позиция е доста малка, само 90К), което е солиден хедж и добра предпоставка за обръщане на тренда, но ... силен импулс наблюдаваме Idea

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
me4a_kryv
Ум, Белия делфин

Местожителство: На земята

МнениеПуснато на: Съб Ное 24, 2007 6:23 pm    Заглавие: Re: 11 Отговорете с цитат

OPASEN написа:
me4a_kryv,

аз все още не съм минал на кредит, т.е. все още работя с мои пари, но следващата добавка (ако я профукам и нея Exclamation ) вече ще тръгна на кредит Evil or Very Mad

За сега имам още 5'000 USD по сметката, но ... на тоя тренд не му се вижда края Rolling Eyes

В петък се хеджирах добре (в момента Активната ми позиция е доста малка, само 90К), което е солиден хедж и добра предпоставка за обръщане на тренда, но ... силен импулс наблюдаваме Idea

Пожелавам ти да не стигаш до кредит, но си прав 4е края нему се вижда дано да не сме в средата още 4е много люта история ще стане
Ако S&P500 стигне 1550 работите може и да се обърнат по това време и петрола ще е паднал, ама много неми вдъхва надежда тази идея
най-ве4роятно петрола ще мини стотака а какво ще стане със долара тогава направо не ми стига фантазия за да си представя
Върнете се в началото
rosen_at
Кит

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм казал, но пак повтарям. Аз си знаех естествено че еврото ще се качва така, даже съм отварял не една и две дълги позиции по пътя нагоре и съм вадил стотици пипсове профити!

Интересно ми е колко е екуитито на Опасен, защото според мен вече имаме връх и от тук тръгваме само надолу ама якичката.
И искам да знам къде ще хеджира и къде ще затваря къси!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
OPASEN
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Писах вече тия дни някъде по форума, че Текущия ми баланс е 5'000 USD, а Активната ми позиция е 90К Wink

Мисля да решавам въпросите в движение - може да реша да затворя всички хеджове изведнъж или да ги затварям един по един Rolling Eyes
Общо взето, ще наблюдавам пазара изкъсо Idea

Успешна седмица Smile

Върнете се в началото
rosen_at
Кит

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Опасен, готов ли си за 1.60, защото по моето скромно мнение в момента стоим на трамплина за там!
Върнете се в началото
OPASEN
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2007 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В момента съм готов на всичко!! Twisted Evil

Тия дни дори ми минаваше на ум да зарежа хазарта и да си живея спокойно живота Cool А с моята работа, ако не губя пари от FOREX, мога наистина да си живея прекрасно Cool

Иначе, позицията ми е 70К късо EURUSD - ако тръгнем за 1.60 все едно съм бил супер хеджиран, а ако тръгнем на обратно ще си понамаля загубата и после ще видя какво ще правя...

Върнете се в началото
rosen_at
Кит

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2007 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лоша работа, с това дето са го решили банките днес долара може много да загази!
Върнете се в началото
OPASEN
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако USD загази, то ще ме амбицират и ще започна да добавям от тук на горе Evil or Very Mad

Колко ли може да отиде още на горе Rolling Eyes

Върнете се в началото
protagonist
Кит

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

rosen_at написа:
Лоша работа, с това дето са го решили банките днес долара може много да загази!

Коментарите са други, а именно че това ще окаже краткосрочна подкрепа на долара срещу европейските валути (разбирай 1.45-1.49 до Нова година).

И на мен натам ми бият нещата като гледам графиките. Преди 10 дни оня пробив на 1.4710 развали нещата така че да са му необходими някоя и друга седмица за окопитване и аз все така си чакам пробив на онова дъно от 1.4520 преди да е готово за връх, а то като го гледам не хвърчи надолу и явно отиде до празниците рейнджа (малко и суапьорите да натрупат печалби от "системката" преди пак да ги обират).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rosen_at
Кит

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

OPASEN написа:
Ако USD загази, то ще ме амбицират и ще започна да добавям от тук на горе Evil or Very Mad

Колко ли може да отиде още на горе Rolling Eyes

Незнам колко, но 1.60 минимум, а от там дали ще тръгне надолу или след нов голям реиндж още много нагоре до 2 например не се знае. Аз отдавна писах, че е възможно 2.50, 3 и суответно никога да не слезе в близките 50 години до средната ти цена!

Щом банките искат да помагат на долара, значи той горкия много е загазил и пазара ще го пребие! Smile
Върнете се в началото
OPASEN
Ум, Белия делфин

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ще ми е последния коментар във Форума, защото приключвам с хазарта FOREX Cool

На времето играех ТОТО 1 и загубих много пари...
После играх ЕВРОФУТБОЛ и отново загубих много пари...
Минах през покер-машинките, но там загубих сравнително малко пари! Wink

Практикувал съм много видове хазарт и до тук имам само загуби, но вече стига Idea
От FOREX изгубих най-много пари, но мисля, че спечелих цялото си бъдеще!!! Smile
Изтеглих си кинтите от сметката и съм се зарекъл, за да не кажа заклел, повече да не практикувам хазарт в каквато и да е форма! Cool

Пожелавам успех на всички Ви, въпреки, че ако един от Вас спечели, то всички останали трябва да загубят, защото големите пари винаги печелят!!! Twisted Evil
Най-добре е, разбира се, да не играете на FOREX, но всеки сам си избира пътя в живота...

Късмет! Smile

Върнете се в началото
ОЧЗ
Цаца

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-вече жив и здрав и пишката корава дълго време. Готин пич си.

И аз ти пожелавам късмет и успехи!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    FOREX-FREEZONE Форуми -> ЗАКЛЮЧЕНИ ТЕМИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 77, 78, 79
Страница 79 от 79

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можете да качвате файлове в този форум
Не можете да сваляте файлове от този форум