Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ОЧЗ Цаца
|
|
Върнете се в началото |
|
|
OPASEN Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 4:42 pm Заглавие: Re: 11 |
|
|
me4a_kryv,
аз все още не съм минал на кредит, т.е. все още работя с мои пари, но следващата добавка (ако я профукам и нея ) вече ще тръгна на кредит
За сега имам още 5'000 USD по сметката, но ... на тоя тренд не му се вижда края
В петък се хеджирах добре (в момента Активната ми позиция е доста малка, само 90К), което е солиден хедж и добра предпоставка за обръщане на тренда, но ... силен импулс наблюдаваме _________________ FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
няма да се откажа без бой !!
само не ме бийте много, че не нося... |
|
Върнете се в началото |
|
|
me4a_kryv Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 6:23 pm Заглавие: Re: 11 |
|
|
OPASEN написа: | me4a_kryv,
аз все още не съм минал на кредит, т.е. все още работя с мои пари, но следващата добавка (ако я профукам и нея ) вече ще тръгна на кредит
За сега имам още 5'000 USD по сметката, но ... на тоя тренд не му се вижда края
В петък се хеджирах добре (в момента Активната ми позиция е доста малка, само 90К), което е солиден хедж и добра предпоставка за обръщане на тренда, но ... силен импулс наблюдаваме |
Пожелавам ти да не стигаш до кредит, но си прав 4е края нему се вижда дано да не сме в средата още 4е много люта история ще стане
Ако S&P500 стигне 1550 работите може и да се обърнат по това време и петрола ще е паднал, ама много неми вдъхва надежда тази идея
най-ве4роятно петрола ще мини стотака а какво ще стане със долара тогава направо не ми стига фантазия за да си представя |
|
Върнете се в началото |
|
|
rosen_at Кит
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Не съм казал, но пак повтарям. Аз си знаех естествено че еврото ще се качва така, даже съм отварял не една и две дълги позиции по пътя нагоре и съм вадил стотици пипсове профити!
Интересно ми е колко е екуитито на Опасен, защото според мен вече имаме връх и от тук тръгваме само надолу ама якичката.
И искам да знам къде ще хеджира и къде ще затваря къси! |
|
Върнете се в началото |
|
|
OPASEN Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Писах вече тия дни някъде по форума, че Текущия ми баланс е 5'000 USD, а Активната ми позиция е 90К
Мисля да решавам въпросите в движение - може да реша да затворя всички хеджове изведнъж или да ги затварям един по един
Общо взето, ще наблюдавам пазара изкъсо
Успешна седмица _________________ FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
|
Върнете се в началото |
|
|
rosen_at Кит
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Опасен, готов ли си за 1.60, защото по моето скромно мнение в момента стоим на трамплина за там! |
|
Върнете се в началото |
|
|
OPASEN Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 8:00 pm Заглавие: |
|
|
В момента съм готов на всичко!!
Тия дни дори ми минаваше на ум да зарежа хазарта и да си живея спокойно живота А с моята работа, ако не губя пари от FOREX, мога наистина да си живея прекрасно
Иначе, позицията ми е 70К късо EURUSD - ако тръгнем за 1.60 все едно съм бил супер хеджиран, а ако тръгнем на обратно ще си понамаля загубата и после ще видя какво ще правя... _________________ FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
|
Върнете се в началото |
|
|
rosen_at Кит
|
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Лоша работа, с това дето са го решили банките днес долара може много да загази! |
|
Върнете се в началото |
|
|
OPASEN Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:28 am Заглавие: |
|
|
Ако USD загази, то ще ме амбицират и ще започна да добавям от тук на горе
Колко ли може да отиде още на горе _________________ FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
|
Върнете се в началото |
|
|
protagonist Кит
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 10:57 am Заглавие: |
|
|
rosen_at написа: | Лоша работа, с това дето са го решили банките днес долара може много да загази! |
Коментарите са други, а именно че това ще окаже краткосрочна подкрепа на долара срещу европейските валути (разбирай 1.45-1.49 до Нова година).
И на мен натам ми бият нещата като гледам графиките. Преди 10 дни оня пробив на 1.4710 развали нещата така че да са му необходими някоя и друга седмица за окопитване и аз все така си чакам пробив на онова дъно от 1.4520 преди да е готово за връх, а то като го гледам не хвърчи надолу и явно отиде до празниците рейнджа (малко и суапьорите да натрупат печалби от "системката" преди пак да ги обират). |
|
Върнете се в началото |
|
|
rosen_at Кит
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 1:01 pm Заглавие: |
|
|
OPASEN написа: | Ако USD загази, то ще ме амбицират и ще започна да добавям от тук на горе
Колко ли може да отиде още на горе |
Незнам колко, но 1.60 минимум, а от там дали ще тръгне надолу или след нов голям реиндж още много нагоре до 2 например не се знае. Аз отдавна писах, че е възможно 2.50, 3 и суответно никога да не слезе в близките 50 години до средната ти цена!
Щом банките искат да помагат на долара, значи той горкия много е загазил и пазара ще го пребие! |
|
Върнете се в началото |
|
|
OPASEN Ум, Белия делфин
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Това ще ми е последния коментар във Форума, защото приключвам с хазарта FOREX
На времето играех ТОТО 1 и загубих много пари...
После играх ЕВРОФУТБОЛ и отново загубих много пари...
Минах през покер-машинките, но там загубих сравнително малко пари!
Практикувал съм много видове хазарт и до тук имам само загуби, но вече стига
От FOREX изгубих най-много пари, но мисля, че спечелих цялото си бъдеще!!!
Изтеглих си кинтите от сметката и съм се зарекъл, за да не кажа заклел, повече да не практикувам хазарт в каквато и да е форма!
Пожелавам успех на всички Ви, въпреки, че ако един от Вас спечели, то всички останали трябва да загубят, защото големите пари винаги печелят!!!
Най-добре е, разбира се, да не играете на FOREX, но всеки сам си избира пътя в живота...
Късмет! _________________ FOREX - новобранец (18 месеца Real Trade)
|
Върнете се в началото |
|
|
ОЧЗ Цаца
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Най-вече жив и здрав и пишката корава дълго време. Готин пич си.
И аз ти пожелавам късмет и успехи! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можете да качвате файлове в този форум Не можете да сваляте файлове от този форум
|
|