Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
1pips Планктон
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2008 8:36 pm Заглавие: За тези, които се питат дали да използват СТС Финанс |
|
|
Вижте какво съобщение получих:
Уважаеми Клиенти,
поради необичайно високата волатилност и липса на ликвидност на пазара увеличаваме забранената зона за периода на уикенда за поставяне на стоп нареждания на 100 pips от съответния спот.
Успешна търговия!
Съмнявам се на света да има друг такъв брокер с такива условия това е равносилно да търгуваме в чейндж бюра. |
|
Върнете се в началото |
|
|
edlund Планктон
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 10:28 am Заглавие: |
|
|
Надявам се някой да ги е скалпирал яко вчера. |
|
Върнете се в началото |
|
|
fx rookie Рибка
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Колеги, пазарно сигурно е било почти невъзможно да се сключват сделки, НО въпреки невероятната волатилност, не съм чул някой да се е оплакал от слипване през тези дни или да е имало спиране на сървъри или някакъв друг проблем при СТС/Булброкерс. Така че дори при тези екстремни условия, мисля че се представиха достатъчно стабилно.
А иначе забранена зона от 50 пипса имаше май още от обяд по няколко двойки. Някой има ли информация при другите брокери как е било. _________________
Форекс Форексов написа: | добър R/R - днешния трейдинг-пенкилер
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
edlund Планктон
|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 8:31 pm Заглавие: |
|
|
fx rookie написа: | Колеги, пазарно сигурно е било почти невъзможно да се сключват сделки, НО въпреки невероятната волатилност, не съм чул някой да се е оплакал от слипване през тези дни или да е имало спиране на сървъри или някакъв друг проблем при СТС/Булброкерс. |
Мен си ме слипваха а по едно време направо не можех да сключа сделка. |
|
Върнете се в началото |
|
|
fx rookie Рибка
|
Пуснато на: Пон Окт 27, 2008 7:55 am Заглавие: |
|
|
дано не са те отнесли много колега ...
сега виждам, че "периода на уикенда" е доста разтегливо понятие.... зоната продължава да е в действие ..... _________________
Форекс Форексов написа: | добър R/R - днешния трейдинг-пенкилер
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|