Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
filchef Планктон
Регистриран на: 08 Дек 2005 Мнения: 260 Местожителство: Варна & Русе
|
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 10:50 am Заглавие: Аз пък съм оптимист за българската икономика |
|
|
Колеги кажете някой посредник ,който има демо на кобоса да потренирам малко ,че към средата на годината ,когато очаквам дъно на БФБ смятам да си купя някой и друг прошляк за жълти стотинки - и половината от компаниите да изчезнат пак ще е на сметка. _________________ С пари можеш да си купиш книга но не и знание,секс но не и любов , лекарство но не и здраве , библия но не и вяра , гроб но не и място на небето. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Mr.Profit Цаца
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2009 3:05 am Заглавие: |
|
|
ДелтаСток май имаха демо на COBOS. Също Булброкерс на Метатрейдъра мисля. _________________ Keep going ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Poreden Шаран
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2009 11:56 am Заглавие: |
|
|
Едно птиченце ми каза,
че Медийни системи ще направят добър отчет
за миналата година.
Успехи. _________________ "... всекиму,който има,ще се даде,а от оногова,
който няма,ще се отнеме и това,що има." |
|
Върнете се в началото |
|
|
Viktor Планктон
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2009 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Доколко е сигурно и ти натовари ли вече ? _________________ С уважение, както винаги. |
|
Върнете се в началото |
|
|
filchef Планктон
Регистриран на: 08 Дек 2005 Мнения: 260 Местожителство: Варна & Русе
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Poreden написа: | Едно птиченце ми каза,
за миналата година.
Успехи. |
Не те ли притеснява ,че не е в софикса и могат да я свалят от борсова търговия ,както се чува ,че ще почнат да ги свалят нискооборотните акции. _________________ С пари можеш да си купиш книга но не и знание,секс но не и любов , лекарство но не и здраве , библия но не и вяра , гроб но не и място на небето. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Viktor Планктон
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 1:52 pm Заглавие: |
|
|
filchef написа: | Poreden написа: | Едно птиченце ми каза,
за миналата година.
Успехи. |
Не те ли притеснява ,че не е в софикса и могат да я свалят от борсова търговия ,както се чува ,че ще почнат да ги свалят нискооборотните акции. |
Че те и някои от Софикса не отговарят на критериите да са там.
Според мен сега е момента да се купуват фундаментално-сигурните компании като Сфарм, Девин, Пиб / няма нищо по-сигурно от лекарствата при застаряващо население в страната, минералната вода при нисък курс и наближаващо лято, пък и като няма пари за друго българският мързел , поне, ще пие вода по кръчмите. Пък ПИБ ми се струва, просто, добро нивото за купуване. /. _________________ С уважение, както винаги. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Viktor Планктон
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, някой има ли мнение за Синергон и Агрия Груп ? _________________ С уважение, както винаги. |
|
Върнете се в началото |
|
|
protagonist Кит
|
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 7:13 am Заглавие: |
|
|
Да, за BUY са!
ПП. Ако не стане после от по-ниско добавка , а ако и там не стане доливаш по акаунта |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове в този форум Можете да сваляте файлове от този форум
|
|