Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи 
 Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ChatChat   ВходВход 

БСП+ДПС

Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ПОЛИТИКА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
detonator
Планктон

Местожителство: София,Дружба 1

МнениеПуснато на: Сря Апр 15, 2009 3:58 am    Заглавие: БСП+ДПС Отговорете с цитат

Според последните информации,публикации,анализи и проучвания се очертава втори мандат за БСП+ДПС.
Аз лично съм притеснен.А вие?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SPART
Шаран

МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2009 9:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Боли ме гъза -- хич не съм и отеснен даже Laughing

Кандидатите на ОФ винаги печелят Idea

Най --голямото завоевание на българската декорация е свободата да се "избира" по -- малкото зло Idea . Което на един по -- късен етап се оказва, че си е чиста напаст Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    FOREX-FREEZONE Форуми -> ПОЛИТИКА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Можете да качвате файлове в този форум
Можете да сваляте файлове от този форум