Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Димитър Денев Планктон
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 2:44 pm Заглавие: Re: Za Elwave7.0 |
|
|
INISDN написа: | Здравейте!
Използвам Elwave 7.0 RT за анлиз но все още се чувствам като лош плувец между вълните.Много от вас може би отричат тази теория.Ще се радвам ако има и привърженици да поговорим по темата.Колкото до Закона за вълните на Елиът мисля че има логика но за анализ на"ръка" ,това си е непосилна задача.
Успех на Всички! |
Здрасти и аз съм начинаещ. Но са ми интересни тези вълни на Елиът. Скоро от Гугъла се на тъкнах на страница, където ги анализират и им пускат графики. Не знам как го правят, но повечето прогнози се сбъдват. Мисля че използват няква технология на някъв си Нили. Стрaницата се казва www.sanemiforex.com. Аз обаче почти нищо не хващам и още се упражнявам върху традиционния трендови анализ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Димитър Денев Планктон
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 2:58 pm Заглавие: отностно Eliot wave |
|
|
скоро попаднах на сайт, в който има графики на валутите чрез вълните на Елиът и е на български. Има и прогнози, които като чили повечето пъти се сбъдвт. Анализа обаче въобще не ми е ясно как се прави и как се стига до тия вълни. сайта е www.sanemiforex.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
Форекс Форексов Цаца
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Много плосък начин да си рекламираш сайта |
|
Върнете се в началото |
|
|
freelancer Цаца
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2011 11:54 am Заглавие: |
|
|
Гледам темата замряла нещо - от 2008г. Къде изчезнаха Елиотистите с които поствахме и разменяхме мнения и критики?!
Малко да я съживим с една трейд възможност:
Няма да влизам в обяснения кое как и защо - от графиката всичко е видно
Да, ама не ще да ми прикачи файла... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове в този форум Можете да сваляте файлове от този форум
|
|