Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
robert Планктон
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2010 9:33 am Заглавие: Трудни въпроси за EA |
|
|
Здравейте,опитвам се да намеря отговор на следните въпроси свързани със автоматизирани системи за търговия ЕА:
-как да разбера дали няколко различни ЕА могат да работят под един акаунт и на една платформа- изключвам magic number и тест в реално време
-защо ЕА показва ,че всичко е наред в смисъл иконата е усмихната,но не извършва никаква сделка,бях чел че има freeze zone - разликата между стопа и спреда на брокера,но трудно ми е да я открия в кода.
-кой брокери забраняват употребата на ЕА
-съществува ли ръководство за оптимизация на ЕА - pdf,html...
Ще съм много благодарен,ако някой може да ми отговори! |
|
Върнете се в началото |
|
|
boreto Планктон
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2010 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Тази зона е минималното разтояние от текущата цена до стопа/лимита и всеки брокер май си я определя индивидуално. |
|
Върнете се в началото |
|
|
saxsten Цаца
|
Пуснато на: Пон Яну 27, 2014 12:15 pm Заглавие: Re: Трудни въпроси за EA |
|
|
robert написа: | Здравейте,опитвам се да намеря отговор на следните въпроси свързани със автоматизирани системи за търговия ЕА:
-как да разбера дали няколко различни ЕА могат да работят под един акаунт и на една платформа- изключвам magic number и тест в реално време
-защо ЕА показва ,че всичко е наред в смисъл иконата е усмихната,но не извършва никаква сделка,бях чел че има freeze zone - разликата между стопа и спреда на брокера,но трудно ми е да я открия в кода.
-кой брокери забраняват употребата на ЕА
-съществува ли ръководство за оптимизация на ЕА - pdf,html...
Ще съм много благодарен,ако някой може да ми отговори! |
Здрасти
При МТ4 няколка експерта на няколко графики
Щото МТ4 За разлика от МТ5 не може да търгува по всичките графики нито може да прави едновременни тестове по тях
Първо Всеки експерт със собствени магик номераВторо в условията за отваряне всеки експрет трябва да има функция която да му брои само неговите отворени позиции ,защото след като ги затвори как ще отвори нова като вече има отворени други от другите експерти и условието
OrdersTotal()==0 няма да е изпълнено
Има едно частично ешение на този пробем след като се затвори сделка от някои експрет той да запомни броя на тотално отложените ордери примерно :
double OrTotal ; OrdersTotal()=OrTotal;
и да отвори следващиа ордер но не повече от толкова колкото са били преди това тоест не повече от OrTotal+1
Иначе ще ти отваря сделки че чак свят ще ти се завие
Успех ! _________________ && Форекса е едно от най-мощните и ефикасни съвременни финансови оръжия за масово поразяване живата сила на противника |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове в този форум Можете да сваляте файлове от този форум
|
|